Bir Neçə Dəqiqədə Yumurtadan Möhtəşəm Delikates

Qabıqlı yumurtanı qarışdırmaq üçün resepti sizə mərhələlərlə təqdim edirik. Bu bir neçə məsləhət əmin olun ki, həqiqətən işləyir.

  1. Sizə bunun üçün hərhansi bir köynəyin qolu və ya kalqotkanın ayağı lazımdır. Bu parçanın içinə yumurtanı qoyursunuz. Hər iki tərəfdən  bağlayırsınız.
  2. Sonra onu hər iki tərəfindən tutub fırlatmağa başlayırsınız.
  3. İndi bu yumurtaları bişirə bilərsiniz. Əvvəlcə onu qaynadırsınız. Daha sonra bişmiş yumurtanı götürüb qabığını çıxardırsınız. Əgər aha əvvəl yumurtanı yaxşı çırpmısınızsa onun rəngi parlaq və açıq sarı olacaq.
  4. Bəzən yumurtanın qabığı qırıla bilər. Bu halda siz onun tam qaynaması üçün gözləməyin. Bu zaman yumurtanın ətrafında hava boşluğundan köpüklər yaranır. Sobanı söndürün və 15 dəqiqə yumurtanın suda qalmağını gözləyin. Daha sonra onları çıxarıb bir neçə dəqiqə soyuq suda qoyun.

Nuş olsun! 🙂

UcuzTap.az - Daşınmaz Əmlak , Telefon, Avtomobil, İş elanları